ŽAD i Light Studio novogodišnja ponuda

Podelite članak

ŽAD je u partnerstvu sa kompanijom Light Studio pripremio novogodišnju akciju za sve naše članice. U toku decembra i januara aktivne članice ŽAD-a sa svojom članskom kartom moći će da ostvare popust na artikle dekorativne rasvete tipa Aretmide.

Light Studio d.o.o. je preduzeće koje se bavi projektovanjem, inženjeringom i trgovinom u oblasti osvetljenja. Distributer je  renomiranih brendova kako tehničko-arhitektonske, tako i dekorativne rasvete – Artemide, Delta light, Philips, Regent, Luce&Light, iGuzzini, Axolight, Light4, Vibia, Vistosi, Tobias Grau i drugih. 

Light studio je osnovan kao dizajnerski orjentisan studio, a vremenom se razvio u ozbiljnu projektno-trgovačku firmu, pa se sa sigurnošću može reći da se vodi znanjem i iskustvom pri izradi jedinstvenih kvalitetnih rešenja u oblasti osvetljenja, prateći savremene trendove. 

Sve članice društva moći će da ostvare popust u iznosu od 10% na sve artikle “Artemide” dekorativne rasvete. Za listing svetiljki iz ponude, potrebno je poslati upit na  office@lightstudiobg.com.

Najnovije objave

Leave a Reply