ŽAD i Ortie&Co. novogodišnja ponuda

Podelite članak

ŽAD je u partnerstvu sa kompanijom Ortie & Co. pripremio novogodišnju akciju za sve naše članice. U toku decembra i januara aktivne članice ŽAD-a sa svojom članskom kartom moći će da ostvare popuste na ceo asortiman tapeta, tekstila, tepiha i rasvete.

Ortie & Co. sarađuje sa najprestižnijim svetski poznatim kompanijama, sa namerom da ponudi proizvode visokog kvaliteta čiji dizajn pomera granice. Svaki brend iz portfolia odlikuje bogato nasleđe i tradicija izrade koja se poštuje i pažljivim inovacijama modernizuje, bilo da su u pitanju francuski štof, britanske tapete, persijski tepisi ili italijanski nameštaj.

Aktivne članice ŽAD će sve do 02.02.2019. moći da ostvare popust od 15% na kompletan asortiman tapeta, tekstila i tepiha, i 10% na kompletan asortiman rasvete. Među brendovima koje Ortie&Co. zastupa nalaze se Golran, Zoffany, Designers Guild, James Hare, Cole&Son, Stepevi, Misia. 

Ponudu kompanije Ortie&Co. možete videti u njihovom salonu u Beogradu, na adresi Sazonova 3, ili na njihovim profilima na Facebooku i Instagramu

Za detalje, kataloge i druge informacije o ovoj ponudi možete se obratiti na e-mail sales@ortie.co  

Najnovije objave

Leave a Reply