Prva izložba Ženskog arhitektonskog društva – Predstavljanje

Podelite članak

Svojom prvom izložbom Žensko arhitektonsko društvo se predstavlja stručnoj i široj javnosti, kroz individualna ostvarenja svojih osnivačica i članica. Izložba ima za cilj povećanje vidljivosti žena arhitekata, kao i prezentaciju raznovrsnosti radova, istraživanja, aktivnosti i projekata kojima se bave i koje stvaraju žene arhitekte.

Svaka žena biće predstavljena jednim panoom, a poziv za učešće je otvoren za sve članice i osnivačice ŽAD-a. Obzirom da je su članice iz različitih zemalja, izložba će imati internacionalni karakter.

Izložba će biti održana od 17. do 24. marta u Mikser House-u u Beogradu, a potom će uslediti gostovanja. Svečano otvaranje izložbe je 17. marta 2017. godine u 18 časova.

Propozicije učešća na izložbi Ženskog arhitektonskog društva:
• Pravo učešća na izložbi imaju sve članice Ženskog arhitektonskog društva
• Svaka članica je pozvana da izloži jedan pano sa svojim ostvarenjem kojim se predstavlja
• Svi panoi su istog formata, 70 x 70 cm, sa identičnom identifikacionom tablicom u podnožju stranice. Template u PDF možete downloadovati ovde
• Elektronska predaja panoa za izložbu je do 07. marta 2017. godine na mejl adresu izlozba@zad.rs
• Predaja odštampanog panoa na mat papiru kaširanog na forexu 5mm je 12.marta 2017. na adresu Mikser House, Karađorđeva 46, 11000 Beograd

Najnovije objave

One Response

  1. Hvala ŽAD-u na odlicnoj ideji da se prikazu radovi i arhitektinja ciji “self promotion”, shodno poslom kojim se bavimo, i nije na visokom nivou. Svedoci smo pojave stalno istih autora i arh.biroa na svim izlozbama i prezentacijama arhitekture i dizajna. Nadam se da ce se ovom izlozbom javnost upoznati sa velikim brojem inovativnih, inspirativnih i kvalitetnih radova arhitektinja za koje do sada nisu imali priliku da cuju.
    ZELIM NAM VELIKI USPEH OVOM IZLOZBOM

Leave a Reply